Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ångad spätta med kokta rotfrukter

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 12 minuter
Skriv ut

Jättegott, mums!!!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör små rullar av spättafilén krydda med salt och peppar. Ånga i 4 min.
  2. Koka rotfrukterna i vatten och tillsätt anis, salt, oregano, koriander, vinäger, färnkol och peppar. Häll av vatten när rotfukterna är alldente.
  3. Blanda créme fraiche med citronjuice och rivet citronskal. Lägg upp rotfrukter och fisken på tallrik. Singla cremefraishsåsen ovanpå. Servera!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • patrikol 30 januari 2009

    Varför inte köra även rotfrukterna i ångugnen?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.