Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ångkokt fisk i asiatisk bambukokare

 
  • Serverar: 1-3 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Det här blev riktigt lyckat, jag gjorde på tilapia filé men går med vilken fisk man vill.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda ihop marinaden och snitta fisken så att marinaden tränger in och låt ligga i en plastpåse i minst 30 minuter gärna längre. Häll i vatten i botten på en wok/kastrull och måtta med bambukokaren så vattnet inte tränger igenom och låt koka upp. Lägg i fisken och lägg på locket och ångkoka i ca 15 minuter eller tills fisken fortfarande är fast och saftig. Pressa gärna på lite citron/lime och njut.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.