Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Åsas förförarpasta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Mitt absolut bästa recept! Jag vet inte riktigt var jag fått detta recept ifrån eller om det är ett resultat av lite experimenterande. Jag har dock lagat denna under många år och det är en fantastiskt god rätt som är löjligt enkel att göra. Även de som inte är förtjusta i avokado brukar bli eld och lågor av detta recept.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med såsen. Mixa (matmixer/ stavmixer/ blender eller liknande) hackad persilja tillsammans med oljan så att den tar lite färg av det gröna i persiljan. Rör/vänd ner crème fraichen för hand (OBS mixa inte) och salt och vitpeppra efter smak. Ställ i kylen.
  2. Skär avokadon i bitar ung. 1 x 1 cm eller som man föredrar det. Koka pastan enligt paketet. Häll av vattnet och blanda ner räkor och avokado och peppra med grovmalen svartpeppar.
  3. Servera med en god sallad smaksatt med kanske en italiensk vinegrette (Icas egna italienska salladsdresssing är otroligt god) och ung. en halv dl sås på varje tallrik ovanpå pastan.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • peterh 4 augusti 2008

    Åt detta ikväll,fantastiskt gott och hur smidigt som helst att göra Tack

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.