Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Åsas gottiga müsli

 
  • Serverar: 10-12 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Detta är min egen version av hemmagjord müsli. Så god och så enkel!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta en stor skål och blanda alla torra ingredienser. Blanda vatten, frön från vaniljstången och honung och häll detta över de torra ingredienserna. Rör om. Häll ut allt i en långpanna. In i ugnen, 175 grader, ca 20-25 minuter. Rör om flera gånger under tiden. Låt svalna och häll sedan över i en burk med lock.
  2. Müslin kan varieras med tex torkad frukt, russin, olika sorters nötter, frön och gryn. Man kan också blanda vattnet med tex råsocker istället för honung.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.