Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ölkorvsspäckad fläskfilé

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Köttet blir mört och tar mycket smak av ölkorven

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör ett hål genom hela längden av filéerna. (går bra med en knivslip om du snittar ett hål i ena änden först) Tryck i ölkorvarna i filén. Krydda dem med salt och peppar. Går med fördel bra att grilla ute nu när säsongen snart tar vid... Annars förstek snabbt i stekpannan, sen i ugnen ca 20 min (beroende på storleken) 200 grader Servera med en sallad och valfri potatis/ris eller annat.
  2. Variant; Baka in den i smördeg och gör den i ugnen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.