Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Öring på Dillbädd Öring på Dillbädd
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Bara så gott med fisk!

Ingredienser

Instruktioner

Skala potatis och koka som vanligt. Filéea öringen men lämna skinnet kvar. Salta och peppra den. Lägg den med skinnsidan upp på en bädd av dill. In i ugnen ca 15-20 minuter. När skinnet släpper är den färdig. Servera med kokt potatis och hollandaisesås och Chris härliga Tomatsallad.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • elifor 20 februari 2014

    Hur många grader?

  • angelica12 20 februari 2014

    Bilden visar regnbågslax men de smakar ju lika gott :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.