Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Örtagårdskyckling

 
  • Serverar: 8-10 portioner
  • Tid: 2 timmar 35 minuter
Skriv ut

Perfekt buffémat

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp lagen och låt den kallna. Krydda filéerna med grillkrydda. Bryn kycklingfiléerna hastigt runt om i het panna och lägg dem i en smord ugnsfast form. (innertemp Ca: 65 grader)
  2. Häll lagen över de varma kycklingbitarna och låt stå svalt i 2 timmar. Låt kallna oh skiva upp det till serveringen. Garnerna med halverade cocktailtomater.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.