Fänkål har ingenting med kål att göra, utan det är en ört. Som krydda är den uppskattad och anses vara mycket nyttig.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader. Strimla de avrunna tomaterna. Blanda créme bonjouren med tomatstrimlorna, basilikan och limesaften.
- Banka ut filéerna och fördela fyllningen över och vik ihop. Fäst med en tandpetare. Har du små filéer kan du lägga ihop dem två och två med fyllning emellan. Fäst med en tandpetare. Krydda med salt och peppar och bryn på bägge sidor i en klick smör.
- Skär fänkålen tunt och skiva bananen, blanda med créme fraichen och peston. Häll blandningen i en eldfast form och lägg kycklingen överst. Strö mozzarellan över anrättningen. Baka i ugnen i ca: 45 minuter. Servera med en bit bröd.
Publicerat den
18 september 2008
Liknande recept
Skriv kommentar