3 sorters choklad dipp

Ha till säsongens exotiska frukter

Betyg (0 röster)
Antal personer
8-10
3 sorters choklad dipp

Ingredienser

Vit chokladdipp:
100 g vit choklad
1 äggula
1 dl vispgrädde

Mörk chokladdipp:
100 g 70% premium choklad
1 ½ dl vispgrädde

Lemon Lime dipp:
100 g lemon lime choklad
1 äggula
1 dl vispgrädde

Gör så här

Dela säsongens tropiska frukter i mindre bitar.

Vit
Hacka chokladen. Koka upp grädden och rör ned chokladen tills den smält. Rör ned äggulan.

Mörk
Hacka chokladen. Koka upp grädden och rör ned chokladen tills den smält.

Lemon Lime
Hacka chokladen. Koka upp grädden och rör ned chokladen tills den smält. Rör ned äggulan.

Häll dippen i skålar och servera den rumstempererad tills frukterna.
Visningar:
3368
Sparat:
115

LIKNANDE RECEPT

Absolut bästa f
av Marre73
över 2 månader
Fläskfilé bacon
av Queenie
över 2 månader
Kycklinggratäng
över 2 månader
Helt underbar k
av Queenie
över 2 månader
Himmelska gryta
över 2 månader
Fläskfilé du in
över 2 månader