Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

3 sorters choklad dipp

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Ha till säsongens exotiska frukter

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela säsongens tropiska frukter i mindre bitar.
  2. Vit Hacka chokladen. Koka upp grädden och rör ned chokladen tills den smält. Rör ned äggulan.
  3. Mörk Hacka chokladen. Koka upp grädden och rör ned chokladen tills den smält.
  4. Lemon Lime Hacka chokladen. Koka upp grädden och rör ned chokladen tills den smält. Rör ned äggulan.
  5. Häll dippen i skålar och servera den rumstempererad tills frukterna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.