X

5 2 recept

Laddar...
Din sökning gav 35990 träffar
Pepparbakad 5:2 kyckling med grön..

Cirka 169 kalorier Det finns mängder av pepparsorter som du kan välja att krydda kycklingen med! svartpeppar, vitpeppar och grönpeppar rosé-, krydd- och sichuanpeppar chilipeppar, på hela skala..

Smal Blomkål- och broccolisoppa 5..

Näringsinnehåll: Energi (kcal) 63,3 Protein (g) 3,6 Fett (g) 1,3 Kolhydrater (g) 7,1 Smal soppa som mättar trots lågt kaloriinnehåll. Den som inte följer 5:2 kan även äta en smörgås till so..Himmelsk 2½ timmes fläskkotlett m..

Efter 2½ timme i ugnen faller köttet isär av ett lätt tryck med gaffeln. Himmelskt! Stekskyn med rosmarin och vitlök är koncentrerad i smaken och därför behövs ingen sås.


Smörkräm 1+2+3

Detta kräm passar till tårtor som ska täckas med fondant. Antal gram för ingridienserna är ungefärlig, för man kan öka eller minska mängden.


2 Bröd gräddad i kruka

Här ett underbart bröd med olika möjligheter....att smaksätta som man vill, till detta bröd använde jag rivet skal från 1 citron.. Man kan använda annan vätska som mjölk etc, bara låta sig inspireras ..


Pizza ai 2 Formaggi och salami

Letar ni efter något kalorisnålt så kan ni fortsätta att leta för här blir det helt tvärtom:) Ibland får jag en otrolig lust av att äta pizza med gorgonzolaost men eftersom den är otroligt mäktig best..
Amoz mello-gryta för 2

Ja, ikväll var det dags för melodifestivalen så därför döpte jag min nya rätt därefter. Lättgjord och god.


1-2-3-gurka

Snabbt och gott tillbehör till exempelvis köttbullar och pannbiff.


Runebergstårtor 5 februari

Dessa bakelser görs för att hylla den finlandssvenska nationalskalden Johan Ludvig Runebergs födelsedag den 5 februari. Härlig smak av hallonsylt och kryddkaka.Matig ost- och skinksallad med ka..

Att blanda i kamutvete, matkorn eller mathavre tycker jag är ett härligt sätt att piffa upp sallader med istället för pasta, bulgur och quinoa som jag alltid haft i förut :) Salladerna går ju att vari..


Kanelbullar

Detta är mitt bästa recept på kanelbullar. Hemligheten i att få saftiga och välsmakande bullar är att ersätta en del av mjölken i degen med grädde och att inte snåla med fyllningen. Mycket smör, socke..