Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kladdkaka med oboy

(11 kommentarer)  
  • Serverar: 8-10 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Väldigt mumsig kladdkaka som man kan göra utan att behöva åka ut och handla kakao. Oboy passar minst lika bra, om inte bättre!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret och låt det kallna. Rör sedan ner det i en bunke, tillsammans med sockret och äggen. Häll sedan i resten av ingredienserna, och tillsätt gärna några hallon eller andra goda bär. Skjut sedan in kakan i ugnen, och låt den stå i ca 15-18 min beroende på vilken form du använder, och hur effektiv ugn du har. 175 grader i ugnen.
  2. Måste erkänna att den här kakan är en av de absolut godaste kladdkakorna jag ätit!

Liknande recept

Kommentarer (11)

  • FishTacoWhore 14 januari 2010

    vilken ungstempratur?

  • k_myhrberg 16 februari 2010

    utsökt.

  • matilda6 10 maj 2010

    hade min kladdkaka inne i fem minuter å den blev torr. ha inte i bakpulver

  • mamitu 13 februari 2011

    Supersmaskig med en klick grädde eller glass!

  • matildala 16 februari 2011

    tänkte göra denna kladdkaka just nu men har inget vaniljsocker hemmem .. det går väl lika baa om jag slipper vaniljsockret och tar lite extra socker bara ? eller .. ?

  • karan95 11 maj 2011

    Tack så mycket för receptet!! Godaste kladdkakan jag någonsin har bakat. Betyg: 5/5 Tack!

  • ammmmy 14 juli 2011

    jättegod kladdkaka.

  • nd1 29 juli 2011

    Helt ok.. Inte jättegod inte jätteäcklig.. 3,5/5

  • Safia 17 maj 2012

    Så enkel och så god!

  • HannahNathalie 19 juni 2013

    ska testa detta nu

  • Bappi 11 september 2014

    Toppenrecept! Nyss bakat denna kladdkaka och gjorde som du sa och stoppade den lite av frysa hallon (vildhallon). Kunde inte hålla mig och har redan smakat en ljummen bit. Supergott! Bra beröm och full pott med stjärnor/ kram

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.