Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsomelett med bakade tomater

(3 kommentarer)  
Skriv ut

Servera omeletten och tomaterna tillsammans med knaperstekt bacon, ett gott och saftigt rågbröd och gärna också med en bit god ost till...Brieost, Camembert...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 175 grader.
  2. Bakade tomater: Skölj tomaterna och lägg dem i en ugnsfast form, ca 12 x 22 cm. Skär ett kryss i tomaterna och strö på salt.
  3. Ugnsomelett: Vispa ägg, grädde, vatten, salt och peppar till en smet. Häll äggsmeten i en väl smord ugsnfast form ca 14 x 26 cm. Strö över osten och grädda i ca 30 min tillsammans med tomaterna mitt i ugnen.
  4. Klipp lite färsk gräslök över och servera omeletten och tomaterna tillsammans med knaperstekt bacon, ett gott och saftigt rågbröd och gärna också med en bit god ost till...

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Bappi 25 augusti 2011

    Jag gjorde omeletten utan tomater och det blev en fullpottare :-) Gjorde Rispytt med omelett. Fem härliga poäng till dig!

  • MrsC 25 augusti 2011

    Tack det var roligt att höra att det smakade bra!! Kram :-)

  • vittell 16 januari 2013

    toppenrecept=)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.