Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lövbiff med rosépeppar

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Festlig vårgryta och den perfekta bjudmaten-lätt att förbereda och att göra till många-och mycket god.

Ingredienser

Instruktioner

Strimla lövbiffen fint. Hacka löken och skiva svampen. Stek lövbiff, lök och svamp i omgångar i en stekpanna, salta och peppra. Häll över det i en gryta. Häll över vatten, ost och senap och koka upp. Koka någon minut. Strö över hackad gräslök och krossad rosépeppar. Servera med kokt pasta, rucola och baguette.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.