Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

3 - veckorssallad

(5 kommentarer)  
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

En jättegod råkostsallad. Tycker att det är skönt att ha den färdig och slippa stå och hacka o skära varenda dag. = )

Ingredienser

Instruktioner

Strimla vitkålen och paprikan med en osthyvel, riv moroten grovt, skiva purjolöken i tunna skivor. Blanda allt i en stor skål. Koka upp lagen och häll den varm över salladen.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • sarah10 21 augusti 2009

    Håller den 3 veckor i kylskåpet då eller?

  • zoizit 21 augusti 2009

    Ärligt talat vet jag inte eftersom min aldrig lyckats räcka så länge. =) Men det är sagt att den ska det. Fast jag tror nog att den är godast första veckan, medan det finns lite krispighet kvar i den.

  • Prinsessbakelse 17 november 2009

    Oj, vad god!!!!!!!! Vad jag blir glad när jag hittar ett sånt här recept!!!! Helt suveränt, TACK SÅ MYCKET!!!!!!!!

  • Asahall 20 mars 2011

    Mycket god vardagssallad, skönt att slippa stå och hacka varje dag! Istället för socker tog jag agavesirap.

  • Tinjep 9 november 2014

    God sallad!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.