Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsgratinerad torsk med medelhavstopping

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Massor av saftig topping gör denna rätt smakrik och god.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225 grader. Smörj en form med lite olivolja och placera torsk ovanpå. Skär zucchinin i små bitar, hacka löken och vitlöken. Stek löken i 5 minuter. Tillsätt zucchinin och när den mjuknat, tomater, basilika, salt och peppar. Lägg toppingen på fisken och smula över fetaost och mandlar. Gratinera i 20 minuter i nedre delen av ugnen. Servera med bulgur, dinkel eller quinoa.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.