Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vattenmelon- och jordgubbssoppa

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Melon- och jordgubbssoppa är friskt och passar bra en varm sommardag när dessa frukter är mogna och smakrika. Citronmeliss ger en god smak, men det går lika bra utan

Ingredienser

Instruktioner

  1. Snoppa jordgubbarna och dela på mitten. Skala och skär vattenmelonen i mindre bitar. Mixa jordgubbar och vattenmelon med mixerstav eller i mixer.
  2. Riv lime- och apelsinskal och pressa saften i en liten skål. Rör ut florsockret i juicen så att eventuella klumpar försvinner.
  3. Rör ner socker- och citrusblandningen. Krossa isen i mixer och blanda ner i soppan. Tillsätt den krossade isen och häll upp i skålar. Toppa med några blad citronmeliss.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • vanillalover 24 juli 2008

    Frisk och mycket god! tror dock vi skippar allt skalet nästa gång :-) /Marie

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.