Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Åländskt brännvinsbröd med gojibär

 
Skriv ut

Gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj en avlång limpform och bröa med solroskärnor. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Tillsätt russin, gojibär, brännvin, filmjölk och sirap. Rör om ordentligt. Häll smeten i formen.
  2. Grädda brödet i 175° i ca 1 timme. Känn efter med en sticka om det är klart. Njut gärna med smör och en vällagrad ost.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.