Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Abborre med ansjovispotatis, kapris och rödbeta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Saftigt grillad fisk med härligt goda tillbehör. Så enkelt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp saltat vatten. Skrubba potatisen och koka den klar.
  2. Ansa och hacka färsklökarna. Hacka rödbetorna och dillen. Hacka ansjovisfiléerna grovt. Rör ihop allt hacket med matlagningsyoghurten och kaprisen.
  3. Smält smöret i en liten kastrull. Salta och peppra abborrefiléerna. Pensla dem med smöret och vänd dem i mjölet. Grilla ett par minuter på varje sida.
  4. Häll bort vattnet från potatisen när den är klar och låt knölarna ånga av. Vänd ihop med yoghurtröran och servera med abborrarna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.