Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Abborre med dillmajonnäs

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär bort eventuella ben på abborrfiléerna. Stek abborrfiléerna i smör och krydda med salt och peppar. Låt svalna. Blanda majonnäs med dill och smaka av med salt och peppar.
  2. Bryt tunnbröd i mindre bitar och klicka på dillmajonnäsen, lägg en bit abborre på toppen.
  3. Lägg en dillmajonnäsrand i ett mjukt tunnbröd och bryt abborre uppe på och rulla ihop så får man en god tunnbrödsrulle.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.