Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Abborre, pepparrotsstekt, med avokado röra.

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lätt lagat och helt underbart gott!!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att göra den kalla såsen. Dela, kärna ur och skala avokadon. Mosa den och blanda med övriga ingredienser till såsen. Låt stå i kyl ca 30 min.
  2. Krydda fisken lätt med salt, blanda det rivna brödet och pepparroten. Doppa först filen i uppvispat ägg och vänd sedan i brödblandningen och klappa in paneringen lätt. Hetta upp en stor stekpanna och låt smöret bli lätt brynt, stek på ej för stark värme 3-5 minuter på varje sida beroende på filéernas storlek.
  3. Lägg på citronklyftor på fisken, servera med potatis och strö gärna lite färsk dill på tallriken och dess härliga innehåll.
  4. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.