Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ädelomelett med granatäpple

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Omeletten har fått smak och sting av ädelost och vacker färg av granatäpple. En ovanlig kombination men den funkar otroligt bra. 405 kcal/portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs bladspenaten i smör i en stekpanna tills den sjunker ihop. Vispa ihop ägg, vatten, lite salt och peppar och häll över spenaten, sänk värmen. Stick lite i smeten så att den rinner ner i botten.
  2. Strö över den rivna ädelosten när omeletten halvstelnat och granatäppelkärnorna när omeletten känns färdig. den ska vara krämig på ytan och osten ska vara smält.
  3. Servera omeletten med blandad sallad och tärnad avokado.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.