Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ädelostbakad rödlök

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ett vitaminrikt och gott tillbehör till en fisk eller kötträtt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala löken och skär av en bit i varje ände på löken. Skåra dem nästan helt igenom. Ställ dem i ugnsfast fat och ringla över oljan. Krydda och försök få ner det djupt i fårorna. Hacka nötterna grovt. Smula över osten och nötterna.
  2. Ugnsbaka i 200 º i 30 minuter tills löken är mjuk. God till både kött och fiskrätter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.