Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ädelostfylld kycklingfile'

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Gillar du ädelost älskar du denna rätt.... Lovar

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fyll fickorna på kucklingfileerna med ädelost. Fäst fileerna med tandpetare (eller knut ihop dem med snöre) så fyllningen inte rinner ut. Blanda ihop soya, citronpeppar och salt i en skål och pensla kycklingen med marinaden. Stek kycklingen i panna, ca 10 min per sida Ta ur fileerna ur pannan och vispa ur med grädde och vatten, smula ner överbliven ost (om det blev någon) i såsen och slå över fileerna.
  2. Servera med klyftpotatis eller om man vågar med en gräddig potatisgratäng.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • delse81 23 november 2008

    Riktigt gott! Jag serverade med klyftad potatis, morot och rotselleri med timjan och gjorde lite extra sås då både jag och sambon älskar ädelostsås! Smarrig värret!!

  • Heisjo 29 november 2008

    Mums!! kanongott. Jag dubblade såsen och serverade med ugnsrostade potatis. Jag hade även ganska mycket mer ädelost då hela familjen tycker det är jättegott.

  • Softilation 15 mars 2010

    Kanongott! Struntade i vattnet och körde på grädde och creme fraiche och åt det med ris!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.