Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ägg i currysås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En god rätt som vi gillar. Ingen nackdel att den är lättlagad och billig.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka äggen 7 minuter. Kyl dem i kallt vatten och skala dem. Riv äpplet och löken. Fräs det rivna i margarin i en gryta. Strö över curryn och låt den fräsa med någon minut.
  2. Rör i mjölet och späd med buljongen. Koka såsen några minuter. Späd med grädden och smaka av. Lägg ner äggen i såsen och låt dem bli heta.
  3. Servera med kokt ris. Garnera gärna med tunna klyftor av äpple.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.