Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ägg i kall sås

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Riktigt gott! Vi har dem på både jul-, påsk- och midsommarbuffen. Ännu ett recept som kommer från en av mina suveräna matfastrar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka äggen och låt svalna.
  2. Vispa grädden och tillsätt därefter övriga ingredienser.
  3. Smaka av med salt och peppar
  4. Häll ut såsen på ett uppläggningsfat och lägg äggen ovanpå.
  5. Garnera äggen med t.ex. räkor, kräftstjärtar, dill, citron, röd/svart rom.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.