Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ägghalvor med curryröra

 
Skriv ut

Rostad lök på curryröran blir knaprigt och gott. Blir det röra över kan du inspireras av dansk mattradition och lägga den på ett litet rågbröd.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa crème fraiche till en fast kräm.
  2. Kärna ur och skär äpplet i små tärningar.
  3. Blanda crème fraiche med äpple, mango chutney och curry. Smaka av med salt och peppar.
  4. Skala och dela äggen i halvor. Ta ur gulorna och smula ner 2/3 i röran. Fyll vitorna med röran och smula över resten av gulorna. Toppa med rostad lök. Garnera ev med bladpersilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.