Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äggröra med parmaskinka och spenat

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Energi 389 kcal Fett 16 g Protein 27 g Kolhydrat 31 g Fibrer 7 g

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ägg med mjölk, salt och peppar.
  2. Gnid en teflonpanna med olja och häll i äggmassan. Värm den på medelvärme och rör lite i taget, så att det blir en äggröra.
  3. Skölj och ånga spenaten och servera den varm med äggröran, parmaskinkan och nyrostat rågbröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.