Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äggrulle med matjessill och forellrom

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Läcker äggrulle att servera på frasigt bröd. Perfekt nu i påsktider.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka äggen fint, skär sillen i små bitar. Blanda samman brynt smör, ägg och sill. Rulla in i plastfolie till rullar, ca 1 cm i diameter. Låt rullarna kallna i kyl i minst 2 timmar.
  2. Stek brödet i smör och skär bort kanterna. Dela rullarna i lite kortare längder än brödet. Toppa med forellrom och dill.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.