Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äggwrap med lax och spenat- och fetaostkräm

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En glutenfri och fräsch wrap! Perfekt för dig som äter enligt LCHF-dieten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ihop ägg, salt och vatten. Värm upp en stekpanna på medelvärme med en klick smör eller olja. Häll äggsmet i en stekpanna så att den täcker botten men inte blir för tjock. Ha inte för hög värme, då blir kvaliteten på äggwrapen sämre. Ju längre stektid, desto segare blir ägget och då håller wrapen ihop fyllningen bättre.
  2. Blanda under tiden ingredienserna till krämen. Mixa fetaost, spenat och olivolja till en slät kräm. Blanda i finhackad lök. Smaka av med peppar och eventuellt mer olivolja.
  3. Putsa sparrisen och koka under några minuter i lättsaltat vatten. Skölj sparrisen i kallt vatten eller välj att göra en varmare wrap, om du hellre vill ha det.
  4. Varva kräm, lax, spenat/sallad och sparris i äggwrapen. Rulla ihop och ät direkt!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.