Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Älgfärsbiffar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Min dotters favorit.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ströbröd och vätskan låt svälla, Blanda ner köttfärsen, dijonsenap, rödlöken, timjan, salt och peppar. Gör biffar och stek dom. Ta biffarna ur pannan lägg på ett fat. Häll av fettet, lägg i 2 msk rårörda lingon i stekpannan och häll i vispgrädden. koka ihop en stund. Lägg tillbaka biffarna i grädden koka upp så biffarna blir varma.
  2. Servera med hasselbackspotatis, rårörda lingon och saltgurka

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.