Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Älgfärsgryta

(1 kommentar)  
Skriv ut

Enkelt att slänga ihop och man kan ta lite av det man har hemma. Idag blev det älgfärs och till detta hade jag spagetti

Ingredienser

Instruktioner

Fräs älgfärsen i milda lägg sedan över i en större gryta skala och dela löken på mitten och krossa trattkantarellerna lite i handen blanda sedan ihop alla ingredienserna och låt småputtra 1 timma. Den långa koktiden gör att allt hinner gotta till sig och det får en fin smak tillsammans.

Kommentarer (1)

  • bausibau 10 april 2012

    Mycket gott. Har gjort även med vanlig köttfärs. Funkar utmärkt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.