Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Älgkorv vitlök

(1 kommentar)  
Skriv ut

Denna blir bäst när man röker den

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka vitlöken fint eller kör den i en mixer. Bland den nu med 1/3 av smeten från grundreceptet på älgkorv.
  2. För att röka korven använder jag svinfjälster dessa är lite smalare. Följ anvisningarn på hur man förbereder fjälstrena enligt förpackningarna.
  3. Stoppa nu korvarna och tänk på att inte stoppa korvarna för hårt då kan fjälsterna gå sönder vid tillagningen.
  4. Röktider varierar beroende på typ av rök och väderförhållande när du röker kan variera väldigt mycket det här får man prova sig fram.
  5. Denna korv blir smakrik Denna korv blir bäst att röka.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • kgx 7 februari 2015

    hej jag läste ditt recept på älgkorv men jag har inte hittat något grundrecept skall försöka att göra älgkov och röka

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.