Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Älgskavspanna med svamp

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Svamptider

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka löken. Hetta upp oljan i en stekpanna. Fräs älgkött, fläsk, lök och svamp.Krydda med enbär, salt och peppar. Späd med vatten och crème fraiche. Blanda i tomatpuré, fond och pressa ner vitlök.
  2. Smaka av grytan, strö över finklippt persilja. Servera med potatismos smaksatt med lite vit tryffelolja och vinbärsgelé.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.