Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Älgskavsröra med svamp och avokado

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Förrätt eller kvällsmacka, oavsett vad, kommer du eller dina gäster njuta till tusen. Rättens enkelhet sätter plus i kanten. Svampen kan t.ex vara kantareller, champinjoner

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Stek den något tinade älgskaven på ganska hög värme, salta och peppra.
  2. 2. Tillsätt extra smör, och lägg i svampen och fräs med älgskaven. Häll därefter i den finhackade löken.
  3. 3. Strö nu över lite mjöl på blandingen, för att suga upp överflödig vätska. Tillsätt därefter grädden, för att få en krämig konsistens.
  4. 4. Skiva bort brödets kanter, stek därefter i mycket smör för att få en fin yta.
  5. 5. Skiva avokadon i strimlor, salta och peppra lite lätt, och lägg därefter skivorna på det stekta brödet.
  6. 6. Lägg röran ovanpå.
  7. 7. Dekorera med lite rucculablad eller paprika.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.