- Serverar: 4 portioner
- Tid: 10 minuter
Skriv ut
Förrätt eller kvällsmacka, oavsett vad, kommer du eller dina gäster njuta till tusen. Rättens enkelhet sätter plus i kanten.
Svampen kan t.ex vara kantareller, champinjoner
Instruktioner
- 1. Stek den något tinade älgskaven på ganska hög värme, salta och peppra.
- 2. Tillsätt extra smör, och lägg i svampen och fräs med älgskaven. Häll därefter i den finhackade löken.
- 3. Strö nu över lite mjöl på blandingen, för att suga upp överflödig vätska. Tillsätt därefter grädden, för att få en krämig konsistens.
- 4. Skiva bort brödets kanter, stek därefter i mycket smör för att få en fin yta.
- 5. Skiva avokadon i strimlor, salta och peppra lite lätt, och lägg därefter skivorna på det stekta brödet.
- 6. Lägg röran ovanpå.
- 7. Dekorera med lite rucculablad eller paprika.
Publicerat den
9 november 2008
Liknande recept
Skriv kommentar