- Serverar: 8 portioner
- Tid: 1 dag
Skriv ut
Kommer inte ihåg var jag fick tag i receptet. Men vet att det var längesen. Gott var det i alla fall tyckte jag.
Instruktioner
- Skala och hacka lök och vitlök grovt. Blanda löken, vitt vin, vinäger och lagerblad i en plastpåse. Lägg köttet och låt det marinera 12 - 24 timmar i kylskåpet.
- Sätt ugnen på 150 grader. Ta upp köttet och låt det rinna av, och torka det lite med hushållspapper. Spara marinaden. Bryn köttet runt om i lite smör i en stekgryta.
- Kärna ur paprikorna och skär dem och tomaterna i bitar. Skala och skiva löken. Lägg ner det i grytan och häll på marinaden plus salt och peppar. Låt det koka upp och smaka av. Lägg på ett lock och stek köttet i ugn cirka 1 - 1,5 timmar eller tills köttet är mört.
- Smaklig spis.
Publicerat den
17 maj 2008
Liknande recept
Skriv kommentar