Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ängens matiga muffins

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Matiga och läckra muffins som passar perfekt till brunch, förrätt eller till en soppa, eller varför inte till ett lyxigare mellanmål?

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 180 grader.
  2. Blanda alla torra ingredienser med örterna. Vispa äggen ordentligt. Vispa ner vatten, gräddfil och olivolja. Blanda äggsmeten med de torra ingredienserna.
  3. Klicka ut smeten i stadiga muffinsformar. Grädda muffinsen i ca 30 minuter, passa dem noga, då de lätt blir torra och tråkiga!
  4. Blanda ihop toppingen och stek eller grilla korvarna. Toppa dina muffins med färskoströra, korv, jordgubbar, ärtskott och groddar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.