Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äppel- och jordgubbskyssar

 
  • Serverar: 25 portioner
Skriv ut

Essenser kan beställas på internet från bl.a. panduro.se och essencefabriken.se

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret. Rör ner florsocker, mjölk och essens och blanda till en tjock smet.
  2. Mikra smeten på full effekt 10 sekunder och rör sedan om. Mikra ytterligare 15 sekunder. Har du ingen mikro kan du värma över vattenbad.
  3. Klicka genast ut smeten till små rundlar på bakplåtspapper. Om smeten börjar svalna och stelna, mikra den 5 sekunder tills den blir smidig och lättarbetad igen.
  4. Låt pastillerna stelna minst 30 minuter i rumstemperatur.
  5. Smält chokladen i mikron eller över vattenbad. Droppa chokladen mitt på pastillerna. Låt stelna i kylen. Förvara kallt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.