Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äppel- och pepparrotsill

 
Skriv ut

En supersvensk sill som smakar underbart. Våga testa den mer moderna varianten av sill med smak av pepparrot.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär sillen och lägg upp den på ett fat. Tärna äpplet och lägg tärningarna över sillen.
  2. Blanda citronsaft, citronskal och honung. Tillsätt olja. Ringla över citrondressingen. Riv över pepparrot. Klicka över gräddfilen. Garnera med dill. Servera med lite flingsalt vid sidan av.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.