Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äppelaioli

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Twista till din Aioli med äpple!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva löken tunt och fräs den i rapsolja med koriander, spiskummin, gurkmeja och socker. Löken ska inte ta färg, bara bli glansig. Tillsätt äppelmos och låt lite av vätskan koka bort tills du har en tjock äppelchutney.
  2. Hacka ½ dl mejram, skala och tärna äpplena. Rör ihop allt med majonnäsen och smaka av med salt och peppar.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.