Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äppelchips

 
  • Tid: 4 timmar 30 minuter
Skriv ut

För er som väljer en kalorisnålare myskväll!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 100 grader.
  2. Dela äpplena till halvor och skär dom riktigt tunna - Ett tips är att använda en osthyvel.
  3. Sprid ut dom på två bakplåtsklädda plåtar, pensla på lite olja om det är önskat och strö över kryddan/kryddorna du har valt.
  4. Torka dom i ugnen i 4 timmar i mitten av ugnen, låt plåtarna byta plats efter 2 timmar.
  5. Kryddor jag brukar använda är - Vanlig grillkrydda, örtsalt, kött & grillkrydda och oregano. Jag utesluter också oljan, den behövs inte!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.