Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äppelcrossianter med mandelkräm

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Ett riktigt lyxigt sätt att ta tillvara på dagsgamla crossianter!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Arbeta in äggula, grädde och smör i mandelmassan. Dela crossianterna på mitten och bred mandelkrämen i den undre delen av varje crossiant.
  3. Skala, kärna ur och skiva äpplet i tunna klyftor. Vänd klyftorna i kanel och socker och fördela dem i crossianterna. Lägg ihop crossianterna.
  4. Grädda i mitten av ugnen i ca 10-15 minuter. Servera ljumna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.