Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äppelkaka med havregryn och kanel

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Underbart saftig och god äppelkaka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala, kärna ur och klyfta äpplena. Lägg dem i en smord ugnssäker form.
  2. Blanda samman de torra ingredienserna i en skål. Fördela margarinet i blandningen till en grynig massa. Strö den över äpplena.
  3. Grädda i 200 grader i ca 20-25 minuter. Servera med glass eller vaniljsås. Smaklig spis!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mirage64 13 september 2009

    Gott Gott

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.