Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äppelkaka med kokos

 
  • Serverar: 10-12 portioner
Skriv ut

Mycket saftig och god,med smak av kokos. Glutenfritt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 g Smöra en rund form,ca 23 cm i diameter med avtagbar kant.Strö socker och kokos i formen.
  2. Smet: Blanda alla torra ingredienser i en skål. Klicka i matfettet och rör smeten småsmulig. Tillsätt äggen och yoghurten.Arbeta samman till en smet och häll upp den i formen. Skala och kärna ur äpplena.Skär dem i tunna klyftor och lägg ner dem i kakan. Grädda mitt i ugnen i 35-40 minuter. Låt svalna några minuter i formen.Servera kakan,gärna ljummen,med vaniljsås vaniljglass eller vaniljkesella.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.