Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äppelkaka på färska äpplen

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Denna efterrätten är jag uppväxt med på höstarna. Enormt gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Blanda ströbröd, socker och kanel. Skala, kärna ur och skiva äpplena. Varva äpplen, ströbröd, fett i tunna flagor, socker och kanel i en smord ugnsfast form. Grädda tills frukten är mjuk ca 30 min.
  3. Servera avsvalnad med vaniljsås

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.