Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

En enkel korvgryta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela, kärna ur och tärna äpplet. Skala och hacka löken. Fräs äpple och lök med curryn i smöret.
  2. Strimla korven och låt den fräsa med ett par minuter. Tillsätt tomatpuré, grädde och vatten, och koka upp. Red av med redning och koka i 3 minuter.
  3. Smaka av med salt och peppar, och servera med ris, sallat och gurka.

Kommentarer (1)

  • catlover 31 augusti 2009

    Blev äppelkorvgryta till lunch idag, och den kommer jag att tillaga flera gånger.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.