Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äppelmarmelad med kanelsmak

(1 kommentar)  
  • Serverar: 50 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Gott på kex och frallor. Ett bra sätt att använda höstens frukt.

Ingredienser

Instruktioner

Skala och skiva äpplena. Koka dem i vattnet, med lock på i ca 15 minuter. Rör då och då i kastrullen. Blanda i kanelen och sockret och låt det koka 5 minuter till. Rör om så att äppelbitarna delar sig. Häll upp i varma burkar. Förvara svalt.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • ingbrittan 8 november 2012

    Mycke gott och väldigt enkelt att göra. Tack för ett bra recept. Av mej får du en 5:a

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.