Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äppelmazarin

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Äpplena gör att mazarinen inte blir för söt.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt varmluftsugnen på 175 grader. Skär mördegen i 12 fyrkantiga bitar, 10x10 cm. Klä sedan formarna med Smördegen. Rör samman smör och Mandelmassa med en faffel till en jämn smet. Tillsätt äggen och äggulan Och sist mjölet Skala och kärna ur äpplena och skär i små tärningar. Fyll formarna med massan Och grädda i 25 min. Rör ihop florsocker, äggvita, citron och sirap till en glasyr och stryk den över mazarinerna när de svalnat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.