Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äppelpaj med knaprigt täcke

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Den är super god och lätt att göra. Mina barn älskar den

Ingredienser

Instruktioner

  1. Arbeta ihop mjöl, socker, ägg, och margarin till en smidig pajdeg. Klä en pajform och låt degen gå upp över kant några milemeter. Ställ den kallt medans du skalar och skiva äpplerna.
  2. Pensla kanten med ägg. Lägg i äppelskivorna och strö farinsocker över (har du inte farin hemma blanda kanel och socker). Blanda margarin, mjöl och socker till en smuldeg. Strö den över äpplerna.
  3. Grädda pajen 200 g, strax under mitten i ugnen i ca 25 minuter eller tills den fått fin färg. Servera med vaniljsås eller glass.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • corvette 4 juli 2008

    vill bara tacka , pajen blev jättegod den kommer jag att göra fler gånger.

  • eljasso 2 augusti 2010

    SUPER GOD OCH SPESIELLT ME VANILJGLASS

  • eljasso 2 augusti 2010

    SUPER GOD OCH SPESIELLT ME VANILJGLASS

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.