Den godaste äppelpaj jag smakat.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Provade detta recept idag men tyckte inte det blev 100% lyckat. Jag tror att pajdegen måste förgräddas för att inte kladda ihop med smeten, det gick inte att skära några bitar utan man fick skopa med sked. Pajdegen kändes ofärdig och gick ihop med smeten. Plus är att det blev en frisk citronsmak och inte så söt paj, det gillade jag. Tips: Skala äpplena, förgrädda pajskalet.
Underbar paj, jag hoppade över citronen och körde en klassiker med kanel till istället. Blev fantastiskt gott!
Jättegod paj, men jag hade ingen citron så det blev kanel istället, man kunde nog ta lite mindre socker i äpplesmeten när man använder kanel. tyckte också att den verkade "kladdig" när den skulle vara färdig så jag ständgde av ugnen och lät den står inne ca 15 minuter till med folie över för att pajen inte skulle bli bränd och då blev det mycket bättre. Annars var det nog den godaste pajen jag smakat, gärna med vaniljglass.
Mycket enkel att göra!.