Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äppelpajsfyllda french toast

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Detta är så mumsigt. En riktigt perfekt helgfrukost.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 C.
  2. Gör din äppelfyllning. Smält smöret i en kastrull, ha i äpplena. Stek i ca 5 min. Ha på kanel och socker och rör omkring. Ha på pressad apelsin. Låt koka ihop i ca 5 min, tills äpplena är mjuka.
  3. Blanda ägg, mjölk, kanel, vanilj och salt i en pajform eller liknande låg form. Ta två skivor bröd, ha på äppelfyllning på en av skivorna och lägg sedan på andra skivan bröd. Vänd i äggmixen. Stek på medelvärme tills brödet är gyllene. In i ugnen i ugnsfast form i 5-8 min.
  4. Servera som det är eller med pannkaks sirap, vaniljglass eller florsocker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.